Tel: 021/616-992
Fax: 021/610-586
          E-mail:
          savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr
Trg Tina Ujevića 5/3
21 300 Makarska
Sljedeća
Savjetovalište Lanterna je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
DOKUMENTI
JAVNI POZIV
PRIJAVA ZA DODJELU NAGRADE ZA VOLONTERE
Povodom obilježavanja Dana grada Makarske  pozivamo sve organizatore volontiranja da prijave svoje volontere na Natječaj  za volontera/ku godine 2017.
Savjetovalište Lanterna u partnerstvu s Gradom Makarska odlučilo je  prvi put organizirati Svečanu dodjelu nagrada najzaslužnijim volonterima s područja grada Makarske.
Volontiranje nije novost, mnoge organizacije u našem gradu godinama uspješno organiziraju volonterski rad i uključuju veliki broj volontera. Volonteri svojim nesebičnim radom doprinose rastu i razvoju svake društvene zajednice  i njihova uloga je sve važnija u modernom svijetu. Njihovu važnost najbolje opisuje citat Sherry Anderson: „Volonteri nisu plaćeni, ne zato što su bezvrijedni već zato što su neprocjenjivi."
 S toga smo smatrali važnim organizirati ovu manifestaciju i makar na simboličan način odati priznanje njihovom trudu i radu.
Zainteresirani organizatori volontiranja mogu svoje volontere prijaviti za nagradu volontiranja tako što će ispuniti Obrazac za prijavu volontera i isti dostaviti mailom ili poslati poštom na adresu:
Savjetovalište Lanterna
Trg Tina Ujevića 5/3
21300 Makarska
e-mail: savjetovalište.lanterna@st.t-com.hr mailto:savjetovalište.lanterna@st.t-com.hr

Na natječaj se mogu prijaviti sve neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) najkasnije do 4. listopada 2017.godine
O dobitnicima nagrade odlučuje Povjerenstvo od 3 (tri) člana, a manifestacija Dodjele nagrade volonterima 2017.  bit će održana dana 26. listopada 2017. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati.
Uvjeti za prijavu kandidata i Obrazac za prijavu nalaze se  na web stranici Savjetovališta Lanterna i na stranicama Grada Makarska.
Nadamo se da ćete podržati našu inicijativu i veselimo se Vašem odazivu!
Prethodna