Tel: 021/616-992
Fax: 021/610-586
          E-mail:
          savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr
Trg Tina Ujevića 5/3
21 300 Makarska
Sljedeća
Savjetovalište Lanterna je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
26. listopada 2017.god. održana je Dodjela nagrada za volontera/ku godine. Dodjela se održala u gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati.
 Savjetovalište Lanterna je u partnerstvu s Gradom Makarska po prvi put organiziralo jednu ovakvu manifestaciju. Samom događaju su prisustvovali predloženi kandidati, njihovi predlagatelji (organizatori volontiranja), predstavnici Savjetovališta Lanterna i Grada Makarske te njihovi gosti. Sam program je vodila Savjetnica za  predškolski odgoj, obrazovanje i sport pri Gradu
- Marina Andačić Krivić. Na početku je predsjednica Savjetovališta Lanterna Sanja Puharić kratko predstavila rad Udruge i volontiranje u udruzi nakon čega je gradonačelnik Jure Brkan pozdravio sve nazočne i zahvalio im na svemu što rade u cilju boljeg življenja svih građana Grada Makarske. Voditeljica projekta Patricija Batinović je u svom govoru kratko objasnila ciljeve samog projekta s naglaskom na važnosti iskazivanja zahvale volonterima na njihovom nesebičnom trudu, ali i važnosti senzibiliziranja javnosti za njihov rad.
Volonteri koji su za svoj doprinos zajednici dobili priznanje su:
dr. Luce Ivanda, Petar Kelvišer, Ozren Miočević, Miranda Šimić, Viktorija Brzica, Vojka Zoja Puharić i naša predsjednica udruge Sanja Puharić.
Ove godine smo za kategoriju Volonter 2017. god dodijelili 3 nagrade jer nam je ovo prva ovakva organizacija i time smo htjeli naglasiti važnost ove nagrade. Dobitnici tih nagrada su:
Miranda Šimić, Petar Kelvišer i Ozren Miočević
Dodijelili smo i jedno posebno priznanje DVD Makarska za njihov izniman trud i požrtvovnost u obrani od požara u 2017. god.
Ovim putem čestitamo svim dobitnicima priznanja i nagrada i još jednom zahvaljujemo na spoznaji da postoje i da su tu za sve nas kada nam njihova pomoć treba.
Hvala i svima onima koji su na bilo koji način omogućili ostvarenje ove naše zamisli:
Autoru fotografije makarskog svjetionika koja je uljepšala izgled zahvalnica
- Tinu Brkulju
Glazbenoj školi Makarska i njihovim u
čenicama Mari Mateljak i Tanji Puharić -koje su svojom prekrasnom izvedbom na mandolinama uljepšale samu svečanost
I mnogim drugim
……    još jednom veliko HVALA!
Ovo je jedna pozitivna i lijepa pri
ča i nadamo se da će se nastaviti.
DOKUMENTI
Prethodna